• Finn Sonne Holm
    Jeg har som tidligere lærer og skoleleder planlagt og gennemført utallige rejser for børn og unge. Privat har jeg rejst Europa tynd med familien i mange år. Og de seneste år er rejserne gået til Asien, specielt landene omkring Silkevejen. Overalt, hvor vi er kommet frem, har det været vigtigt for os at få et indtryk af befolkningen og landets kultur og historie. Og selvfølgelig har vi også set de traditionelle seværdigheder, som man skal se, når men er et nyt sted. Mine rejsefortællinger er personlige oplevelser af de rejser, jeg har foretaget. Jeg kan godt lide at tage billeder! Så alle foredrag krydres med billeder fra rejserne.  

Rejseforedrag om Jordan og Israel

 

Rejseforedrag om Jordan og Israel med masser af flotte billeder.

Rejsefortælling om vores oplevelser på en rejse gennem Jordan og Israel.

Jordan og Israel er to bibelske lande, hvor en stor del af vores bibelhistorie har foregået. Stednavne som Judæa, Galilæa og Samaria dukker op i hukommelsen, og det er spændende at tænke på, at det var i Jordanfloden, at Johannes Døberen døbte Jesus. At rejse gennem Jordan er en rejse gennem Det Gamle Testamente. Og en rejse gennem Israel er en rejse gennem Det Nye Testamente. 

I min rejsefortælling fra Jordan vil jeg komme ind på baggrunden for områdets konflikter. Jeg vi også komme ind på mine oplevelser i hovedstaden Amman, om naturvidunderet Petra, der er udhugget direkte i sandstensklipperne og fra ørkenområdet Wadi Rum, der er kendt for sine utrolig smukke naturpanoramaer.

I min rejsefortælling fra Israel fokuseres på Palæstina og statens Israels opståen, der er historien om ét land og to folk. Den nærmest uendelige konflikt i Israel handler om et landområde, som både palæstinensere og israelere mener retmæssigt tilkommer dem, da begge folkeslag har oprindelse i Mellemøsten. 

Desuden giver fortællingen fra besøget i Betlehem og Jerusalem mulighed for at repetere hovedtrækkene i bibelhistorien.

Hele rejsefortællingen ledsages med flotte billeder fra turen.

1 rejseforedrag kr. 75,00

Alle 3 rejseforedrag med Finn Sonne Holm kr. 175,- kr.

 

 

Nummer
201810 - Rejseforedrag om Jordan og Israel
Første mødegang
mandag den 20.01.20 kl. 19:00 - 20:15
Undervisere
Adresse

Rådhusstien, 4690 Haslev (Haslev Folkebibliotek)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
1 foredrag
DKK 75,00
Alle 3 foredrag
DKK 175,00
mandag den 20.01.20

Kl. 19:00 - 20:15

Med Finn Sonne Holm

Rådhusstien, 4690 (Haslev Folkebibliotek)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom